Blanci pékség - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Blanci pékség

minden vállalkozás
Blanci pékség
kenyerek, kalácsok, kiflik, zsemlék
finom péksütemények
vendégváró aprók, szendvicsek
1118. Rétköz u. 12

 
  
Székhely:
Ária Gasztronómia Bt. 1112 Budapest Nevegy utca 14.
Tulajdonos: Hegyi Gábor 20-5390400
A Blanci Pékség nevét a kislányomról kapta. Az üzlet megnyitásával egy dolgot lehúzhattam a bakancslistámról. Jó minőségű pékárut adunk a nagyon kedves vásárlóinknak.

Az üzlet koncepciója, hogy a házi jellegű pékáru kínálatot ismert, elismert és népszerű pékségek termékeiből válogatom össze.  A széles választékban legalább 100 féle péksüti szerepel. Vadkovász, rozs, tönköly, burgonyás, kukoricás, teljes kiőrlésű, chia magos, tökmagos, áfonyás, diós, hagymás kenyerektől a kakaós csigán és szilvásgombócon át a hókifliig, rengeteg finomságot árulunk. De én más tollával ékeskedem.  Beszállítóm a Marmorstein, a Bake my Day, a László Pékség, a Gere Pékség, a Gazdagréten jólismert Turzai Ferenc és még néhány feltörekvő cukrász, pék is kap esélyt, hogy bizonyítson termékeivel. Újdonság 2020 májustól a vegán krémekből készült szendvics, amely magyar és környezetkímélő alapanyagokból készül. Különlegesség a portugál krémes, melynek komoly rajongó tábora van már Magyarországon.  
Szeretném elérni, hogy Gazdagréten és környékén elsőként gondoljon ránk mindenki, aki reggelijét munka előtt akarja beszerezni, aki magának vagy családjának minőségi pékárut szeretne hazavinni, aki vendéget vár, kerti partyt tart vagy csak nassolásra vágyik.

Szállítok meetingekre, tréningekre, esküvőre. Az elmúlt 2 évben nagyjából 320-an rendeletek tőlem. Bárcsak felsorolhatnám itt… A vállalatok kiszolgálására a www.pogacsarendeles.hu oldalt működtetem.
Az energiám, időm egy részét arra a közösségre fordítom, amiben élek, aminek része vagyok. Egyfajta társadalmi felelősségvállalásként vállalom, vírus ide – vírus oda, hogy azoknak, akik otthon ragadtak (beteg gyerek, újszülött, baleset, sérülés, betegség, stb), ingyen szállítok ki pékáruinkból. A “karantén” megmutatta nekem a kiszolgáltatottság mértékét és a gondoskodás fontosságát. Sok helyen jártam, eleget láttam ahhoz, hogy így döntsek.


Üdvözlettel:
Hegyi Gábor Blanci Pékség
Rendelj egyetlen kattintással termékeinkből....
A SZÁLLÍTÁSRÓL

Gazdagrétre, Madárhegyre, Hosszúrétre és Sasadra a rászorulóknak ingyen szállítok. Rászoruló az, aki beteg, beteg gyerekkel vagy kisgyerekkel van otthon. Nem kényelmi, hanem szükségleti szolgáltatás és eseti jelleggel vehető igénybe. A termékeket munkanapokon 9 és 12 óra között tudom kézbesíteni.
A kiszállítást elsősorban saját magam végzem. Amennyiben több rendelés esik egy időpontra, úgy végső esetben futár bevonásával szállítok. Munkanapokon 20.00 óra után és 7.00 előtt, illetve szombaton és munkaszüneti napokon egyedi megállapodás alapján szállítok.
A megrendeléseket a kívánt szállítás előtti munkanap 12h-ig kérjük megadni, ha lehetséges. A szombati termékek megrendelési határideje szerda éjfél. Megrendeléseket a hét minden napján 0-24 óráig fogadunk.
Természetesen személyes átvételre is van mód az üzlet nyitvatartási idejében.

Mely pékségek termékeit forgalmazzuk?
Marmorstein, Bake My Day, Gere Pékség, László Pékség, Landerfoods (Portugál krémes).
Nyitvatartás:
Hétfő07.00-19.00
Kedd
07.00
-
19.00
Szerda
07.00
-
19.00
Csütörtök
07.00
-
19.00
Péntek
07.00
-
19.00
Szombat
07.00
-
13.00
Vasárnap
Zárva
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz