Mozipremier - Mozipremier - Gazdagréti kisokos

Gazdagrét
és környéke
Tartalomhoz ugrás

Mozipremier

Gazdagrét és környéke Kisokos
Published by in mozifilm ·
         
A múmia (The Mummy) amerikai Fantasy kalandfilm
Egy ősi hercegnő, akinek életét annak idején igazságtalanul elvették,   napjainkban feléled eltemetett kriptájában, és mindazt a rosszindulatot és   bosszúvágyát, amivel az elmúlt évezredeket magányosan összezárva töltötte,   most az emberekre zúdítja.
Fsz: Tom Cruise, Annabelle Wallis, Russell Crowe, Sofia Boutella


            
Jupiter   holdja magyar dráma
Egy menekülő fiút, Aryant meglőnek a határon. Csodálatos módon levitálni   kezd. A menekülttábor racionális, meghasonlott orvosa, Dr. Stern kimenekíti   őt, mert üzletet lát a fiú különös képességében. Útlevelet ígér neki. A fiú   rááll a kétes szövetségre.
Rendező: Mondruczó Kornél
Fsz: Jéger Zsombor, Merab Ninidze, Balsai Mónika, Cserhalmi György, Mucsi Zoltán, Szabó Kimmel Tamás, Can Togay, Törköly Levente, Haumann Péter

            
Romazuri (Á bras ouverts)
Jean-Étienne Fougerole kiad egy regényt, melyben felkéri a leggazdagabb   embereket, hogy segítsék a rászoruló családokat. Amikor egy televíziós vitára   hívják könyve megjelenésének kapcsán, ellenfele élesen kritizálja azért, hogy   ő semmit sem tesz meg abból,... (folytatás   és további információk a filmről...)
Fsz: Christian Clavier, Ary Abittan, Elsa Zylberstein, Cyril Lecomte
            

A   kertész titka (Rosemari) norvég-dán-német dráma
Esküvői vacsoráján a fiatal újságírónő, Unn Tove pár órás újszülöttet talál a   női mosdóban. A gyereket át kell adnia a gyámhivatalnak. 16 évvel később   feltűnik az ajtajában egy eltökélt és energikus lány: ő az egykori csecsemő,   aki most meg akarja találni...
Fsz: Ruby Dagnall, Tuva Novotny, Laila Goody, Tommy Kenter

            

Porto 35mm (Porto) portugál-francia-amerikai-lengyel romantikus dráma
Jake francia, Mati pedig amerikai. A legendás egyetemi városban, Portoban   találkoznak, s életük egy rövid időre összetalálkozik.
Fsz: Anton Yelchin, Lucie Lucas, Francoise Lebrun
Vissza a tartalomhoz