Bree Virág - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Bree Virág

minden vállalkozás
Bree Virágdekoráció
virágdekoráció rendezvényekre
virágcsokor küldés

1118. Torbágy u. 9
Tel: (70) 779-9700
 

     
  

 
  
Kiss Brigi vagyok,
a BREE Virág tulajdonosa. Több mint 15 éve szentelem életem a virágoknak, számomra a virágkötészet önkifejezés. Miután lediplomáztam kertészmérnökként, több virágdekorációval foglalkozó cégnél megfordultam, majd megalapítottam saját cégem, ahol a legmagasabb színvonalon valósíthatom meg megrendelőim álmait. A BREE immár nemcsak a saját, de egész csapatom szenvedélyét, szaktudását és tapasztalatát viszi minden esküvő, rendezvény és rendelt csokor megkomponálásába. Minden virágdekorációval kapcsolatos elképzelést megvalósítunk, modern ötleteinkkel segítünk a tervezésben, majd virágainkkal életre keltjük az álmot. Munkáinkba a minőségi virágokon kívül a szívünket is belekötjük, így számtalan sikeres rendezvény, elégedett szálloda, feldíszített iroda és boldog menyasszony áll mögöttünk.Nálunk mindig a megbízó az első, virágdekorációink a legkülönlegesebb igényeket is kielégítik. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink magas színvonala és a BREE virág iránti szenvedélye téged is meggyőz majd.

VIRÁG, AMI MOSOLYT CSAL ARCODRA
A virág minden környezetet átformál, legyen az rendezvény dekoráció, egy esküvő virágdíszei, az otthon zöldnövényei, vagy egy felvirágozott iroda. A BREE kreativitása garancia arra, hogy minden virágdekoráció az alkalomhoz és az enteriőrhöz illeszkedik, ezáltal emelve fényét. Modern, friss ötleteink és minőségi vágott virágaink segítségével minden extra igényt kielégítünk. Kiváló virágküldő szolgálatunk és meseszép csokraink szintén a legmagasabb színvonalat képviselik, erre garancia virágkötőink szaktudása, tapasztalata és virág iránti szenvedélye.A BREE alkalmi csokrait és virágdíszeit azok változatos stílusa, a virágok frissessége és a modern virágkötészet iránti szenvedélyem teszi összetéveszthetetlenül egyedivé. Bármilyen alkalomról van szó, szívesen valósítom meg minden virággal és dekorációval kapcsolatos elképzelésed, legyen az egy csokor, vagy egy grandiózus esemény felvirágozása.
Minden esemény elengedhetetlen része a Fotófal
Ha jártál mostanában esküvőn, vagy bármilyen rendezvényen, biztosan Te is találkoztál fotófallal vagy virágfallal. Ez a trend nagyon népszerű, hiszem remekül néz ki és a vendégek is imádják.
Napjainkban bármilyen eseményen vagyunk, első dolgunk egy fénykép készitése, igy egy fotófal elengedhetetlen kelléke a rendezvénynek.
Akár luxus, vintage, bohém vagy modern mininmál a rendezvény tematikája, egy szépen diszitett fal csodás háttere lesz a fényképeknek, mert egy megfelelően dekorált fotófallal hatásosan tudjuk érzékeltetni az esemény hangulatát.

Igy bővitettünk a portfoliónkat, és virágfal és fotófal is bérelhető Tőlünk, előre egyeztetett szinvilágban és kivitelezésben.
Nagyon sokfajta megoldás van amit nagyon szivesen vállalunk, legyen ez egy sima fehér háttér, vagy mögötte fényfüzérrel, vagy selyemvirágokkal és/vagy lufikkal dekorálva. De lehet egy teljes méretében selyemvirágokból kialakitott háttér is, vagy egy zöldnövényekből álló háttér, megboloditva pár szines selyemvirággal.
De ha Te mást szeretnél, azt is biztosan megvalósitjuk.

A fal mellé viszünk Neked az alkalomhol illő stilusban és szinvilágban kiegészitő kellékeket, ha szeretnéd. Mindig könnyebben ekezdik a fényképek készitését a fal előtt, ha vannak kiegészitő kellékek a fotózáshoz. A kis táblácskák oldják a hangulatot, igy őszintébbek lesznek a mosolyok is a képeken, és igy igazán szuper emlékek maradnak az eseményről.
A virágfalra és a fotófalra is bármilyen feliratot ki tudunk tenni, akár virágból vagy a cég/rendezvény logóját, igy minden képen szerepelhet, hogy a vendégek milyen rendezvényen érezték ilyen jól magukat.
A fotózáshoz mostantól bérelhető nálunk Instax mini 9 is, hogy még szuperebb legyen összességében a fotófal bérlés.
Bármi legyen is a kivánságod, álmaid virág- vagy fotófala könnyen megvalósitható.


VIRÁGKÜLDÉS EGYSZERŰEN?

Az összes születésnap, névnap, évforduló és jeles nap (Valentin nap, Nőnap, Anyák Napja) be lesz táblázva előre, neked már nem kell észben tartanod. Sőt, még mi fogunk előtte emlékeztetni, hogy épp kinek és milyen virágcsokor fog hamarosan érkezni.

Akár minden kiküldött csokor vagy virágdísz különböző lehet, külön árakkal. Valentin napra hatalmas vörös rózsacsokor, Édesanyádnak Anyák Napjára egy szép virágdoboz, Születésnapra egy virágcsokor az ünnepelt kedvenc színeiben és virágaiból. Cserepes virág, ha valaki épp azt szereti. Abszolút személyre szabott a teljes szolgáltatás.
Menyasszonyi csokor – Ami megkoronázza a menyasszony egész megjelenését

A menyasszonyi ruhád után a következő fontos kiegészítőd a menyasszonyi csokor. Kezedben tartod a bevonuláskor, vagy a házasságkötés pillanátában. Minden esküvői fotón szerepelni fog.
A esküvői csokor készítése során esetben figyelembe vesszük, a menyasszonyi ruhád stílusát, hiszen egy tökéletes kompozíció megalkotása a célunk. Egy menyasszonyi csokor a legnagyobb odafigyeléssel készül, igazi aprólékos mestermű.
Minden esetben közösen alkotjuk meg a számodra legmegfelelőbb csokrot. Segítünk, hogy ne vessz el a virágok sokaságában, a különböző csokorformák és stílusok között. Ha kiválasztottuk a tökéletes alkotó elemeket elkészítjük a mesterművet, hogy a Nagy Napod még tökéletesebb lehessen.

Esküvői dekoráció – Asztaldíszek a legszebb virágokból

Egy esküvő nem teljes virágdekoráció nélkül. Egy ültetéses vacsoránál elengedhetetlenek a szép asztaldekorációk, hiszen a szeretteinket várják elbűvölően az asztalon. Már a terembe való belépéskor emelik az esemény hangulatát és a vendégek is értékelik.
Egy kis inspirációra van szükséged? Korábbi munkáink szépséges díszei között biztosan találsz olyat, ami tetszik, de a Te esküvődre teljesen egyedi dekorációt fogunk megálmodni, amit több személyes konzultáció előz meg.
A virágdekoráció stílusa és koncepciója az egész esküvőn végigvonul és egyetlen funkciója, hogy életed legboldogabb napját még szebbé tegye.
Asztaldekoráció – Egy gálavacsora elengedhetetlen része

Egy rendezvény szépen megterített asztalának fókuszpontja a vágott virágból készült, szépséges asztalközép. A dísz friss minőségi virágainak színe, fajtája illeszkedik az esemény hangulatához és a helyszín stílusához.
Az asztali virágkompozíció azért is fontos, mert a vendégek egész éjjel ezt nézik, így a virágdekorációra fordított összeg mindig megtérül, hiszen szépsége végigkíséri az eseményt. Magas kelyhes dísz, vagy alacsony vázába álmodott csokor. igényes kellékeink minden rendezvényt méltó ünneppé varázsolnak.
Nem szabad elfeledkezni a szalvétagyűrűről, mécsesekről és gyertyákról sem, hiszen az apró részletek teszik harmonikussá az összképet. Minden jeles alkalom megérdemli a megfelelő virágdekorációt, mely emeli az est fényét.

Térdekoráció – A helyszín látványos átalakítása virággal

Legyen az esemény bármilyen volumenű, a látványos térdekoráció mindig feldobja a teret. Magas vázába komponált hosszú szárú virágok vagy elegáns állványokra helyezett tűzőhabba kreált virágdíszek, esetleg egy fantasztikus virágfal: minden helyszínt lépesek vagyunk ünnepivé varázsolni.
A virág segít kiemelni az enteriőr legfontosabb helyszíneit, vagy éppen elterelni a figyelmet a kevésbé mutatós részekről. A vendégek irányítására is remekül alkalmas, hiszen egy szép virágos térdekoráció vezeti a szemet és felhívja magára a figyelmet.
Minden alkalom grandiózussá tehető egy látványos virág-installációval, mellyel a rendezvény igazán emlékezetessé válik.

Koktél és büfé dekoráció – Virágdíszek, melyek a fontos helyszínek igényes részletei

Egy rendezvényen vagy konferencián a lounge és az állófogadás kis asztalkái nem hagynak helyet nagyobb asztaldíszeiknek, de üresen sem maradhatnak.
A kicsi, de bájos koktéldíszek megoldják ezt a problémát. Egy kis üvegváza, benne pár szál virággal és máris méltó díszbe öltöztettük az asztalt. Költséghatékony, de annál fontosabb díszek.
A büféasztal szintén dekorációt érdemel, ide elsősorban magas virágdíszt szoktunk helyezni. A virágos büfédekoráció és a kis kreatív koktéldíszek igényessé és teljessé teszik az esemény összképét. Erre a kis figyelmességre minden résztvevő emlékezni fog, hiszen a rendezvény sikeressége a mutatós részletekben rejlik. Virágainkkal az esemény ünnepibbé válik, így az elkápráztatott vendég is jobban érzi magát.
Lobby virágdekoráció – Hiszen a virág meghatározza az első benyomást

Ha egy vendég belép egy szállodába, az egyik első dolog, amit megpillant, a lobby virágdísze lesz. Egy impozáns, friss dekoráció a szálloda központi dísze, mely minden esetben illeszkedik az enteriőr stílusához.
Egy kreatív virágdekorációt a vendégek előszeretettel fényképeznek le, majd hazatérve a fotókat másoknak mutatva keltik a hotel jóhírét. Többek között ezért is elengedhetetlen a minőségi, modern virágdekoráció minden szállodában, hiszen a szép virág szemet gyönyörködtet, hangulatot teremt és nagyban hozzájárul a megnyerő összképhez. A recepcióra is virágdekoráció illik, melyet minden alkalommal friss virágból komponálunk meg.

Éttermi asztaldekoráció – Díszek az asztalra a legszebb virágokból

Egy éttermi asztalon kötelező a virág, hiszen anélkül kopár hatást kelt. Akár asztalonként egyetlen szál virág is képes megteremteni a kívánt, meghitt hangulatot. Akár kis zöldnövényt, akár pici csokrot, akár egy virágszálat helyezünk a terítőre, elérjük a kívánt élményt.
Ezek a díszek sosem nagyok, hogy elférjen mellettük minden teríték, csak bájos kiegészítői az összhatásnak. A virág vázája illeszkedik az étterem hangulatához és kérésre akár variálható is.
A büfé virágdekorációjáról sem feledkezzünk meg, ezek általában elegáns, magas díszek.

Szezonális dekoráció – Virágdíszek, melyek az évszakokkal együtt változnak

A legdekoratívabb és legigényesebb dekoráció kétségtelenül a vágott virág, hiszen a friss virágszálak szépségével semmi nem tud versenyezni. Ezeket a díszeket minimum hetente cseréljük, mert a vágott virág élettartama véges.
Azonban nem minden szálloda vagy étterem engedheti meg magának az élő virágot. Ilyenkor fordulhatunk a virágzó, cserepes növényekhez, melyekből impozáns kompozíciókat készítünk, melyek egy egész hónapon át szépek maradnak. Ekkor is sok lehetőségünk van, hiszen a beültetett virágok között is nagy a választék.
Ha évszakot követő dekorációra van lehetőség, akkor a szezonális, tartós dekoráció lesz az, ami hangulatba hozza az enteriőrt. Minőségi selyemvirágokkal és kellékekkel mesebeli hatást érhetünk el és a kiemelt ünnepek is mindig megjelennek a díszekben.
Irodai virágdekoráció – A díszek segítik szárnyalni a kreativitást

Egy irodaház kopár lenne zöld növények és virágok nélkül. Elkerülhetetlen, hogy lobbyt, a folyosókat és az irodahelyiségek ridegségét ne törje meg pár jól elhelyezett cserepes növény.
A recepciót szintén fontos virágdísszel ellátni, hiszen minden látogató és dolgozó elhalad előtte, így egyetlen dekoratív virágdísz napi több száz ember hangulatát dobhatja fel. Ide általában vágott virágból készítünk friss, modern kompozíciót, melyet hetente cserélünk.
A tárgyalóasztal sem maradhat virágdekoráció nélkül, hiszen egy eredményes megbeszélés nem folyhat üres asztalnál.

Üzlet virágdekoráció – Mert a virág minden helységet barátságossá tesz

Egy üzlethelyiségbe belépve fontos az első benyomás és ezt mi mással tehetnénk pozitívvá, mint – egy vagy több – szép virágdekorációval? Egy impozáns virágcsokor egyből bemelegíti a teret és a vendég azonnal otthon érzi magát.
A hetente cserélendő vágott virág frissességet és életet lehet az enteriőrbe, de a havi cserés, beültetett virágzó növényekkel is elérhetjük ezt a hatást. Fontos, hogy minden virágdekoráció illeszkedjen az üzlet stílusához és szellemiségéhez, így a díszek tovább erősítik a cég filozófiáját. Akár buja, klasszikus benyomást szeretnénk elérni, akár a letisztult, modern impulzus a cél, a virág minden esetben tökéletesen megjeleníti a hangulatot.

Szezonális dekoráció – Virágdíszek, melyek az évszakokkal együtt változnak

A leglátványosabb és legigényesebb dekoráció kétségtelenül a vágott virág, hiszen a friss virágszálak szépségével képtelenség versenyezni. Ezeket a díszeket hetente cseréljük, mert a vágott virág élettartama véges.
Azonban nem minden iroda vagy üzlet engedheti meg magának az élő virágot és ebben az esetben fordulhatunk a virágzó, cserepes növényekhez, melyekből csodás kompozíciókat készítünk, amik egy egész hónapon át mutatósak maradnak.
Ha az évszakokat követő dekorációra van csak lehetőségünk, akkor a tartós, szezonális dekoráció lesz az, ami hangulatba hozza az enteriőrt. Minőségi selyemvirágokkal és kellékekkel varázslatos hatást érhetünk el és az olyan fontos ünnepek is, mint a Húsvét, Valentin nap, vagy a Karácsony is mindig megjelennek a díszeken.
Szeretnél Te dekorálni, és csak a kellékekre lenne szükséged? Itt a lehetőség.

Gondolotuk, ha kellékeket szeretnél bérelni, mert az esküvőd, családi bulid, rendezvényed dekorációjához csak az hiányzik, ahhoz hogy minden tökéletes legyen, akkor itt a lehetőség. Tőlünk kibérelheted a kellékeket hozzá, mi biztosítunk hozzá minden kelléket és Te alkothatsz amit csak szeretnél.
Az évek során nagyon sok szuper kellékünk lett, így bízunk benne, hogy megtalálod a letölthető katalógusunkban amit keresel, folyamatosan bővitjük, így ha valamit nem találsz benne, írj Nekünk és megnézzük van-e.
Vannak boldogságkapujaink, állványok, táblák, fények, textilek, selyemvirágok, üvegvázák, mécsestartók és nagyon sok apró kiegészitő. És már Instax mini 9 is bérelhető, ha mindezt szeretnéd megörökíteni is.

Néhány hasznos információ

Tudom, most nagyon sok kérdésed van a kellékbérléssel kapcsolatban. A legfontosabbakat itt is összefoglaljuk, de a letölthető katalógusban is vannak hasznos információk, gyakori kérdésekre válaszok.
A kellékek kizárólag bérelhetőek, megvásárlásra nincs lehetőség. Az ár egy alkalomra vonatkozik, kizárólag a kellékre, dekoráció nélkül. Egy alkalomnak számít a csütrötöktől-hétfőig kölcsönzés.
Kiválasztod a kelléket, amit szeretnél bérelni, felveszed velünk a kapcsolatot, mindent megbeszélünk, és utána a megbeszélt időpontban a Tiéd bérlésre a kellék. A kellék bérleti díja azt tartalmazza, hogy Te jössz el érte személyesen és Te is hozod vissza. Tudunk szállitásban is segíteni, erre egyedi árat adunk.

Miket tudsz Tőlünk bérelni?

A lista folyamatosan bővül, és minden információt megtalálsz a letölthető katalógusunkban. Amiket biztosan megtalálsz benne:
  • hatszög alakú boldogságkapu, aranyra lefújt fém váz
  • kör alakú arany boldogságkapu
  • aranyszinű, négyzet alakú boldogságkapu
  • táblatartók
  • welcome tábla, akár táblatartóval együtt is
  • ülésrend tábla
  • egyéb fa táblák feliratokkal (vendégkönyv, szertartás tábla, útbaigazító nyilak)
  • üveggömb vázák és egyéb üveg vázák
  • selyemvirágok, mécsestartók, elemes led fények
  • instax mini 9 bérlés fotópapirral
Készítettünk egy katalógust a bérlehető kellékeinkről, amit itt tudsz letölteni...

DIY – csináld magad dekoráció kellékbérléssel

Teljesen megértjük, hogy van aki szeretné magának elkészíteni a dekorációt az esküvőre, rendezvényre vagy egy családi eseményre, barátnő szülinapjára vagy lánybúcsúra, stb. Hiszen ha van elég kreativitásod, lelkesedésed és időd akkor itt a lehetőség. Tőlünk kibéreled az alappilléreket a dekorációhoz és utána már úgy használod őket a dekoráció elkészítéséhez ahogy csak szeretnéd. Igazán kreatív lehetőség, és biztosan nagyon szuper élmény lesz, hogy Te készíted el a dekorációkat a mi kellékeinkkel.
A lényeg, hogy bárhogy felhasználhatod a kellékeinket, a krativitásodra van bízva minden, hát nem nagyszerű? Mi csak annyit kérünk Tőled, hogy vigyázz a kellékekre, és sérülésmentesen hozd vissza Nekünk. Igazán költséghatékony megoldás, nem kell minden kellékeket, apróságot megvenni és utána eladni, hanem kibérelve Tőlünk csak erre az egy eseményre használva alkothatsz.
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz