Ildi Wellness - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Ildi Wellness

minden vállalkozás
Ildi Wellness
Wellness és alakformáló szalon
1118. Regős u. 12.
Bejelentkezés: (30) 600-1687
 

A Hullámmasszázs egy rendkívül hatékony gépi nyirokmasszázs, mely tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, helyreállítja a kötőszövet mikrocirkuláris keringését. 50-szeresre képes gyorsítani a nyirokkeringést, ami a zsírbontó kezelések hatékonyságát akár 30%-l is megnövelheti!
Kar feszesítő kezelés után a felsőtesten használva segíti és növeli a hatékonyságot!

Hullámmasszázs hatásai:
- Nyirokrendszer aktiválása
- Méregtelenítés, salakanyag kiürítés
- Immunrendszer erősítése
- Cellulit kezelés, bőrtextúra javítása
- Nyiroködéma kezelése
- Visszérprobléma kezelése
Az infraszauna a ma ismert leghatékonyabb méregtelenítő, immunrendszer erősítő és fogyasztó módszer. A fáradékonyságot megszűnteti, a fizikai és szellemi teljesítőképességet javítja. A berendezés 30 perces használata megfelel egy 15 km-es futótréningnek. A fej a kabinon kívül helyezkedik el, azt nem éri hőtermelés. Számos előnnyel rendelkezik a hagyományos / forró levegős vagy gőz /szaunákkal szemben. A bőr és a testszövetek nincsenek magas hőhatásnak kitéve. Az infravörös sugarak, melyek összetétele az UV sugárzás kivételével megegyezik a napsugarak hullámhosszával, mélyen behatolnak a testszövetbe és már 45-48 e hőmérsékleten is kb. háromszoros a verejték mennyisége, mint a hagyományos, magas hőmérsékletű szaunákban.

Rohanó élettempónk mellett a testedzés és egészségmegőrzés legújabb és legmodernebb eszköze az infravörös csúcstechnológiát alkalmazó fekvő szauna. A fekvő rendszerű infraszaunát méregtelenítésre, immunrendszer erősítésre, fogyasztásra és a bőr általános regenerálására, megszépítésére tartják a legkiválóbb eszköznek. Egyedül ez teszi lehetővé, hogy a zsírban oldódó nehézfémek / ólom, higany, kadmium, alumínium, stb / és egyes mérgező anyagok / pl. a dioxin / vegyszermaradványok stb. izzadás útján eltávozzanak a szervezetből.
A fejlettebb európai országokban és az Egyesült Államokban máris a környezetvédelmi károsodások elleni harc élvonalába került. Könnyebbé teszi a hagyományos léböjt kúrás méregtelenítést is: a felgyülemlett méreg és salakanyagok intenzív lebomlásával járó gyengeség és émelygés elkerülhető, mert a lebomló anyagok az infraszauna segítségével sokkal gyorsabban távoznak a szervezetből.
A fekvő rendszerű, két részből álló infraszauna fizikailag, geometriailag és élettanilag is a leghatékonyabb konstrukció. A speciális sugárzókat olyan geometriai testekbe-félhengerekbe- helyezték, amelyek a benne fekvő szaunázó számára a legnagyobb hatékonyságot biztosítják:a sugárzás hatékonysága ugyanis a sugárzó és a besugárzott test közötti távolság négyzetével gyengül A félhengerekben minden testrészünk a lehető legközelebb van a sugárforráshoz, mert azok belső borítása a teljes hosszában és szélességében egy nagyfelületű sugárzó testnek tekinthető, a szaunázó pedig sugárzást visszaverő rétegen fekszik.
Élettanilag azért sokkal előnyösebb a fekvő rendszerű infraszauna , mert relaxált állapotban jobb a vérkeringés, kisebb a szív és a gerinc megterhelése, jobban kitágulnak a hajszálerek, mindenütt jobb az oxigénellátás. Az elernyedő izmokból, szövetekből könnyebben távoznak a káros lerakódások. Ha az infrasugarak talpunkat is közelről érik, akkor olyan hatást érhetünk el, mintha a méregtelenítést intenzív talpmasszázs fokozná. A fekvő
rendszerű infraszauna azért került rövid idő alatt a FITNESS és WELLNESS mozgalom élvonalába, mert olyan jóléti állapotot biztosít, mintha valaki folyamatosan megerőltető aerobik gyakorlatokat végezne.

A szakirodalom szerint számos betegség megelőzésére, kezelésére is alkalmas.
STÚDIÓNK a MC-302 típusú professzionális, a köpenyen kívül a talp felöli hátfalba is sugárzó elemmel szerelt, kényelmes fejtámasszal kiegészített készülékkel rendelkezik.

AZ INFRASZAUNA JÓTÉKONY HATÁSAI:
Fogyás, Fájdalomcsillapítás, Relaxáció, Megfiatalodás, Egészségvédelem, Anyagcsere élénkülés, Jobb vérkeringés, Testedzés erőfeszítés nélkül...
A testedzés a legjobb módszer arra,hogy egészségesek maradjunk. 30 perc a fekvő infraszaunában ugyanolyan kalória felhasználást biztosít, mint
egy 15 km-es futás!

ELEKTROMOS IZOM STIMULÁTOR

Hatásai:
Testsúly csökkentés:
Mikroáramok segítségével stimulálja az izomrendszert,úgy, hogy olyan összehúzódásokat okoz, mintha például gyorsan futna a kliens,ezáltal előidézve a zsírégetést.

Alakformálás:
A gép úgy tudja stimulálni az izmokat,mintha azok olyan komoly működésnek lennének kitéve, mint a futás,ugrókötelezés,felülés,guggolás, stb ezáltal előidézve az ezen tevékenységekből adódó alakformálódást.
Nyirok keringés serkentés:
A gép általános használata növeli a kezelt területek vér és tápanyagellátását,ezáltal serkentve, növelve az alap anyagcserét,valamint a nyirokkeringést, méreganyag kiválasztást.

LIPOLÉZERES ZSÍRBONTÁS
A lipolézer olyan non-invazív kezelés, melyet a helyi lefogyhatatlan zsírpárnák leküzdésére fejlesztettek ki.
A lipolézeres technológia az alacsony szintű lézeres fényt ( 650nm) használja a zsír mobilizálásához, elérve a zsírsejtek méretének csökkenését, így mérhető, látványos körméret csökkenést tapasztalhatunk.
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
ZSÍRÉGETÉS, KARCSÚSÍTÁS , ALAKFORMÁLÁS
Karokon, lábakon,combokon,csípőn,hason,háton,nyakon lévő zsírsejtek számát csökkenti, gyakorlatilag a test bármely pontján képes kifejteni zsírbontó hatását.
HATÉKONYAN SERKENTI A SZÖVETEK ANYAGCSERÉJÉT
JAVÍTJA A NARANCSBŐRÖS TERÜLETEK ÁLLAPOTÁT
ERŐSÍTI A KÖTŐSZÖVETET
CSÖKKENTI A STRIÁKAT
A sejtközötti térbe jutott anyagokat a nyirokrendszer dolgozza fel, ezért ajánlott a lipolézerrel végzett kezelés után valamilyen nyirokkeringés fokozó kezelés, mellyel elősegítjük az zsír mielőbbi kiürülését Pl: HULLÁM MASSZÁSZ
A kúra alatt a napi megfelelő mennyiségű folyadékbevitel és a bevitt kalória csökkentés elengedhetetlen!
A kezelés kellemes, fájdalom mentes, nem okoz bőrelváltozást, duzzanatot, véraláfutást, nincs mellékhatása. Kúraszerű alkalmazás javasolt a kívánt eredmény eléréséhez, de változás másr néhány alkalom után is látható.
Hetente 3 alkalommal használható.

Nyitvatartás:
Hétfő09.00-18.00
Kedd
09.00
-
18.00
Szerda
09.00
-
18.00
Csütörtök
09.00
-
18.00
Péntek
09.00
-
18.00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz