Kaleta - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Kaleta

minden vállalkozás
A hagyományaink 1992-ig nyúlnak vissza. Az építkezési piac fejlődésével, mindig igyekszünk kielégíteni az ügyfelek elvárásait, igyekszünk biztosítani, hogy az általunk gyártott eszközök modernek és funkcionálisak legyenek.
Jelenleg a "Kaleta" egy korszerű, modern üzem, a Krakkói Aleksandrow-ban található, amely megfelel az építőipari berendezések piacának minden kihívásával. A vevői igények állandó figyelemmel kísérése és a velük való kapcsolattartás tökéletes irányt biztosít a vállalat fejlődéséhez. Kínálunk: vakológépeket, tömlőket, kompresszorokat,  szórópisztolyokat, prémium keverőszárakat, statort, rotort, csatlakozókat, gyorscsatlakozókat, alkatrészeket vakoláshoz.
A krakkói professzionális vakoló gépek nemcsak a lengyel és az európai piacon, hanem más kontinenseken is ismertek. Köszönjük az összes olyan ügyfelet, aki együttműködik velünk, és meghívjuk Önt arra, hogy kihasználja kínálatunkat.
Gépeink minden CE minősítési és biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek.  A szükségletek alapos szakmai elemzése, a gépfelhasználókkal és az építőanyagok vezető gyártóival való együttműködés új megoldásokat eredményeznek, az értékesítés és a kínálat folyamatosan bővül. Az a bizalom, amelyet ügyfeleink adnak nekünk, a legmagasabb jó.
Jelenleg a Kaleta 21 gépet mutat be a termelési programban, a legnépszerűbbek a Kaleta 6, Kaleta 5, Kaleta 4/230, és Kaleta 151. Minden gép rendelkezik a szükséges minőségi és biztonsági tanúsítvánnyal.
A gyártó a megfelelő szabványos berendezéssel ellátott vakológépeket forgalmaz. A gépeket teljesen felszerelve adjuk, amelyek többek között a következőket tartalmazzák: habarcstömlő, levegőtömlő, rotor+stator, szórófej, tisztítópálca, g / k csatlakozó, szervizeszköz-készlet.
A készülékek hatékonysága és távolsága függ a vakolat keverékétől, a forgások és a szivattyú típusának finom szabályozásától (a maximális tartomány a táblázatban található).
A Kaleta vakológépeket folyamatosan a gipsz mechanikai alkalmazásához tervezik. A berendezés típusától függően ezek lehetnek: kész száraz keverékek, kész nedves keverékek és közvetlenül a helyszínen előkészített keverékek. A száraz keverék alkalmazása mind zsákból, mind közvetlenül a silóból lehetséges.
A vakológépek mindegyike alkalmas gipszes, cementes és WTA vakolatok gépi felhordására, továbbá ragasztók felhordására, dryvit rendszereknél háló beágyazására, önterülő aljzatok és önterülő cement és gipsz esztrich betonok bedolgozására.
A Kaleta 151 ezen túlmenően alkalmas vödrös gyantás és szilikonos színvakolatok felhordására.
Fentiekből kitűnik, hogy nem csak a gépi vakolással foglalkozó cégeknek érdemes vakológép vásárlásban gondolkodni, hiszen egy vakológép már egy családi ház építésével foglalkozó cég életében is megtérülhet, tekintettel arra, hogy a szakipari munkák nagy részénél hasznát tudják venni.

Bérbeadás

Vakológép bérbeadási szerződéshez szükséges adatok!
Kaució : 300 000.-
Szerződéshez:
cégkivonat
aláírási címpéldány
személyes iratok másolva, aláírva
meghatalmazás- iratok

Kopó alkatrészek (külön megvásárolandók): rotor- stator - vakoló sapka;
Igény esetén szállítási költség
Napi bérleti díj:
1 és 3 fázisú vakológépek: 8 000 Ft + ÁFA / nap
Kaleta151 glettszóró gép: 12 000 Ft + ÁFA / nap
Aggregátor: 9 000 Ft + ÁFA / nap
ULZKNECHT S44 (220-as)
8000 Ft + Áfa / nap
MiniJet
8000 Ft + Áfa / nap
PFT G5
8000 Ft + Áfa / nap
PFT G4
8000 Ft + Áfa / nap
Kaleta 5 ( fehér )
8000 Ft + Áfa / nap
Kaleta 5 ( új )
8500 Ft + Áfa / nap
Kaleta 3
8000 Ft + Áfa / nap
Glettszóró / K151
12 000 Ft + Áfa / nap
S48 szürke
8000 Ft + Áfa / nap
Aggregátor  (Kaució: 300 000 Ft )
9000 Ft + Áfa / nap
Géptakarítás szükség esetén 8000.- +Áfa / óra!
12:00 után kivitt gépeknél aznapra nem számolunk bérleti díjat.
Amennyiben a vakológép 8:30-ig NEM érkezik vissza, a bérleti díj felszámolásra kerül aznapra is.
Átutalás esetén feltétel a számlára történő jóváírás a kiszállítást megelőző napig, amennyiben nem érkezik meg a pénz nem áll módunkban a vakológépet kiszállítani!

Szervíz
Vállaljuk vakológépek szervizelését, javítását nagy szakmai tapasztalattal,rövid határidővel, korrekt árakon, teljes alkatrész ellátással.
További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.
Nyitvatartás:
Hétfő07.00-15.00
Kedd
07.00
-
15.00
Szerda
07.00
-
15.00
Csütörtök
07.00
-
15.00
Péntek
07.00
-
13.00
Szombat
Zárva
Vasárnap
Zárva
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz