kedvezmeny - Gazdagréti kisokos

Gazdagrét
és környéke
Tartalomhoz ugrás
Kedvezmények

Üzletek, Szolgáltatók, Vállalkozások által adható kedvezmények Gazdagrét és környékén élők és dolgozók részére. A lentebbi logókat azok az üzeletek, szolgáltatok, vállalkozások hazsnálhatják, tehetik ki wevoldalukon, üzletükben (ajtó, kirakati portál, pénztrár, stb) és kerül ki a Gazdagrét és környéke Kisokosban az adott cég adatlapjára (természetesen minden címszónál, ahol megtalálható az adatlap), akik írásban megküldik részemre, hogy melyik kedvezményt, kedvezményeket tudják boltjukban biztosítani, és mi a kedvezmény formája, mértéke, felhazsnálási feltétele.

Kiemelten fontosnak tartom a Gazdagrét és környékén élők számára a vállalkozók segítségével kialakítható adott csoportokra szóló kedvezmény kialakítását. Azt gondolom ezeknek a csoportoknak a segítése egyfelől jogos társadalmi elvárás, másfelől potenciális üzleti lehetőség. Amennyiben ezek bármelyikével, vagy akár minddel szeretne élni, akkor egyrészt jelezzen vissza számomra, másrészt határozza meg az adott kedvezményt, ami igénybe vehető. (ez lehet %-os engedmény a termékek és/vagy szolgáltatások árából, lehet csak bizonyos szolgáltatásokhoz vagy termékekhez kötődő árengedmény, lehet adott naphoz, időszakhoz adott kedvezmény, vagy adott termék, szolgáltatás vásárlása esetén biztosított kiegészítő szolgáltatás, ajándék, stb vagy bármilyen egyéb a kedvezmény szó jelentését visszadó elképzelés)
A fenti kedvezményeken túl egyéb figyelmességre, előnyökre feljogosító logókat is elhelyezünk a Kisokosban illetve kitehetők a boltoknál, ami minden bizonnyal begolyásolja az adott csoportokat a vásárlásaik során...
Élelmiszerboltok és Vendéglátók számára lehetnek fontosak az alábbi jelőlések, amelyeket szintén térítésmentesen teszünk ki az Kisokos adatlapoknál, ha erre vonatkozó visszajelzést, igényt kapunk.
Természetesen itt fel nem sorolt egyéb jellemzők logóval történő megjelenítése is kérhető...
Hasznos a vásárlók tájékoztatása érdekében használható logók az oldalunkon. (kérésre ezeket is kitesszük térítésmentesen)
Fizetési módok, szállítási módok:
Vissza a tartalomhoz