Mr. Mosi - Gazdagréti Kisokos

Kiemelt Partnerek:
Tartalomhoz ugrás

Mr. Mosi

minden vállalkozás
Mr. Mosi
Önkiszolgáló mosás és szárítás.
Mosás és szárítás nagy kapacitású gépekkel.(11 kg mosás és 15 kg szárítás)
Önkiszolgáló mosást kínálunk gyors mosással és szárítással csupán 1270 Ft-ért.
1118. Regős u. 9

 


Önkiszolgáló mosás és szárítás gyorsan. Ipari gépeink nem csak háztartási mosására alkalmasak, hanem ipari mennyiségű szövet tisztítására is. Rapid mosás Gazdagréten. Rövid idő alatt nagy mennyiségű textília mosása és szárítása. Akár bő egy óra alatt végez a havi szennyessel. Elfelejtheti a teregetést. A frissen szárított ruhák könnyen kezelhetőek, nem gyűröttek, nincs szükség vasalásra. Akár nagymértű ruhanemű tisztítására is lehetőség van. A tisztítószereket nem kell magával hoznia, azaz a mosószer és az öblítő adagolásáról mi gondoskodunk. Reggel 6-tól este 22:00-ig tartó nyitvatartással, mosógépeink, szárítógépeink elérhetőek. Lehetőség van franchise üzletek nyitására. Légy franchise partnerünk. Alapelvünk a megbízhatóság és a mindig magas színvonal.
Hogyan használd
A mosodában kihelyezett segítségnyújtó tájékoztató alapján könnyen eldöntheted, hogy melyik a számodra megfelelő program. Nem kell profi háziasszonynak lenni ahhoz, hogy ki tudd mosni a szennyesedet. Az egyszerű útmutató alapján gyorsan értelmezhetőek a lépések.


Előkészítés
Ellenőrizd, hogy a ruhák zsebeiben nem maradt olyan tárgy ami a mosás során kárt tehet a ruháidban. Ezután tedd a mosnivalót a mosógépbe, zárd be az ajtót menj a fizető panelhez.
Fizetés
Az automatánál fizess, majd nyomd meg a kiválasztott gép számát és végül az entert. Fizethetsz készpénzzel, (legnagyobb elfogadott címlet 2000 Ft, a gép visszaad), pay pass kártyával vagy törzsvásárlói kártyával.
Mosás
Fáradj a megfelelő számú mosógéphez. A gépen nyomd meg a kiválasztott program gombját, majd az entert. A program ezután ha csukva az ajtó automatikusan elindul. A mosógép ajtaját ezután már nem lehet kinyitni a program befejezéséig.

Szárítás
Fáradj a kiválasztott számú szárítógéphez. A gépen nyomd meg a kiválasztott hőfok gombját, majd az entert. A program ezután automatikusan elindul ha csukva van az ajtó. Az ajtót ki lehet nyitni menet közben, hogy ellenőrzni tudd a textiliák szárazságát, de ha 15 másodpercnél tovább nyitva van a program végleg leáll.
Információk
A tisztítószereket nem kell magaddal hoznod, azaz a mosószer és az öblítő adagolásáról mi gondoskodunk.
Elfelejtheted a teregetést. A frissen szárított ruhák könnyen kezelhetőek, nem gyűröttek, nincs szükség feltétlenül vasalásra.
Igyekeztük mosodánkat otthonos és barátságos hellyé varázsolni, hogy kényelmesen el tudd tölteni az időt. Kérlek próbálj meg ügyelni a rendre és a tisztaságra.
Lehetőség van franchise üzletek nyitására.

Vagy csatlakozz meglévő mosodáddal a hálózatunkhoz. Légy Te is a partnerünk.
Ha érdekel, akkor klikk IDE
A mosoda területén korlátlan a wifihasználat. A jelszót a mosodában kifüggesztve találod.
Alapelvünk a megbízhatóság és a mindig magas színvonal.
Nyitvatartás:
Hétfő06.00-22.00
Kedd
06.00

22.00
Szerda
06.00

22.00
Csütörtök
06.00

22.00
Péntek
06.00

22.00
Szombat
06.00

22.00
Vasárnap
06.00

22.00
Kelenföld-Gazdagrét
gazdagret@gazdagret.net
06-70-625-5447
Copyright2015@SuszterA
Gazdagrét és Környéke Kisokos
Vissza a tartalomhoz